Træt af at vente på blikkenslageren? 

Selv om mange håndværkere kommer til aftalt tid og udfører et godt stykke arbejde, har håndværkerbranchen alligevel et lidt blakket ry, når det kommer til punktlighed. Mange oplever, at håndværkerne kommer alt for sent eller slet ikke dukker op, og da kan man som kunde blive lidt træt.  

Især, hvis det drejer sig om en VVS-opgave som en akut opstået vandskade, har man ikke tid at vente, men det kan man altså i nogle tilfælde blive nødt til. Hvis man kommer i den situation, gælder det om at finde på noget at fordrive ventetiden med, og ikke mindst at aflede tankerne med, hvis vandet fosser ud. Da kan man vælge at tjekke sportsnyhederne på https://sportfokus.dk, for her er der rigeligt at se på, og man kan helt glemme den uheldige situation, man var havnet i.  

Gå efter bolden 

Når VVS’eren endelig ankommer, og man er godt gal i skralden efter at have ventet i lang tid, er det vigtigt at gå efter bolden og ikke manden. Blikkenslageren havde måske en anden presserende opgave, som gjorde at han ikke kunne komme før, eller måske var der andre gode grunde til, at han først dukkede op nu.  

Hold dig i alle tilfælde fra at overfuse ham og skælde ham ud, for det fører ikke til noget godt, og da slet ikke i en situation, hvor du er afhængig af hans hjælp. Prøv at skubbe din vrede til side og glæd dig over, at problemet nu kan blive løst. Man kan også tænke på, hvordan man selv ville have det, hvis man kom ud til en stiktosset kunde og var forsinket, fordi bilen punkterede på vejen eller man sad fast i en snedrive og måtte have hjælp for at komme fri. Uheld sker, og det er altså ikke alt, vi er herre over.