Guide – Nye og bedre vaner i det nye år 

Mange mennesker bruger starten på et nyt år på at udføre deres nytårsfortsæt, eller new years resolutions, som de hedder på engelsk. Egentligt, er det slet ikke så dårlig en idé at sætte sig nogle mål, med en eventuel dato for, hvornår man skal nå det/dem. Men hvis man lægger alt for meget pres på sig selv og med for mange ting, så kan det ende med at gå helt i vasken. Det kan derfor være en god idé at arbejde på målene og opgaverne i bidder. Læs med her.  

En lang to-do-liste med huslige projekter 

Hvis man sidder og laver denne liste et par dage op til nytår, og man pludselig får skrevet 100 ting ned, som skal laves, så begynder det allerede der at blive lidt uoverskueligt. Det kan derfor måske, være en idé at dele opgaverne ud hen over året. Eventuelt systematisk efter områder i hjemmet og udenfor. Hvis det eksempelvis er VVS-arbejde der skal laves, så skriv gerne alle opgaverne ned under denne kategori.  

Mere motion og frisk luft 

Hvis man gerne vil implementere mere motion ind i sit liv i de nye år, så kan det eventuelt være en idé at overveje at købe en af de smarte elcykler. Enormt mange mennesker har glæde af sådan en cykel, da det giver dem enormt frihed til at komme rundt, samtidigt med, at de får masser af frisk luft og samtidigt motion.  

Personlig udvikling 

Der kan også være mange andre ting på det personlige plan som man ønsker at ændre eller forbedre. Det kan måske, være nødvendigt at få hjælp til at arbejde med disse ting. Det kan eksempelvis være en god idé at få hjælp af professionelle indenfor en bestemt kategori, hvad enten det er en coach, terapeut eller en anden person.