Giv dit hjem en makeover 

Måske står du foran et kæmpe renoveringsprojekt og måske trænger dit hjem bare til at blive frisket lidt op. Enten eller kan man vinde mange gode løsninger med en pensel og en spand maling. Det behøver heller ikke at være synderligt dyrt, hvis du har gå på mod og DIY-hænderne skruet ordentligt på. De fleste gør-det-selv projektet kan være sjove og underholdende, hvis man gør det i fællesskab og lægger et fornuftigt budget fra start af.  

Maling kan gøre en verden til forskel 

Hvis dine vægge ser slidte ud og efterhånden har fået et par ridser her og der, kan det gøre en verden til forskel at give vægge en ny omgang maling. Har du din hund med på sidelinjen, bør du overveje, hvordan du optager dens opmærksomhed, mens du maler, så du undgår, at hunden bliver smurt ind i diverse pastelfarver. 

https://canem.dk/yaki-tyggeben kan du købe et tyggeben af højeste standard til din hund. Tyggebenet er ikke blot proteinrig, fedtfattig og glutenfri, men holder også i utrolig lang tid. Derfor vil din hund helt sikkert kunne hygge sig med sådan et tyggeben, mens du svinger penslen.  

Paneler og budgetter 

Har du et ønske om at give dit hjem en budgetvenlig omgang, er det efterhånden også blevet ekstremt populært at dekorere sine vægge med paneler. Panelerne kan fås i mange forskellige tykkelser og længder, og derfor kan du helt selv vælge, hvilket udtryk du gerne vil efterlade hjemmet med.  

Gulvhøje paneler kan for eksempelvis give et mere eksklusivt udtryk, hvorimod store, brede og træfarvede paneler kan give rummet varme og ro.  

Det vigtigste du dog blot må gøre dig tanker om, inden du giver dig i kast med din hjemme makeover, er at lægge et fornuftigt og ikke mindst realistisk budget for din renovering. På denne måde kan du hele tiden bevare overblikket over køb af nye materialer.