En anmeldelse af den populære CFD handelsplatform Libertex

Libertex er meget hurtigt blevet en meget populær CPD handelsplatform som anvendes af både private og professionelle til at trade deres valuta og foretage investeringer. Det er særligt day traders som udviser en stor glæde for anvendelsen af Libertex. For at du kan guides til en vurdering af, om Libertex kunne være den rette handelsplatform for dig, så kommer her en dybdegående anmeldelse, der undersøger fordele og ulemper ved siden samt en sammenligning med andre lignende handelsplatforme. Føg med og bliv klogere og måske endda endnu bedre rustet til at kunne foretage fremtidige investeringer. 

Hvad er Libertex for en størrelse? 

Libertex er en af de mange muligheder for en online handelsplatform der er tilgængelig globalt. Det er en handelsplatform som har eksisteret på investeringsmarkedet siden 1997 og altså dermed en af de gamle svende. I tiden har Libertex formet at vokse sig endnu større og i dag fungerer det som en multi aktiv mægler, hvor der blandt andet kan tilbydes handel for større detailinvestorer med eksempelvis forex exchange valuta. Siden at Libertex blev grundlagt i 1997 har der været en bred enighed om populariteten der kun er steget stødt den sidste tid, hvor det især også er blevet populært for private investorer at handle med kryptovaluta. Globalt set er der nu mere end 2,2 millioner kunder som anvender handelsplatformen. Platformen har en base i Cypern med en europæisk licens der betyder, at der overholdes alle europæiske krav til online handel med valuta. Det giver en stor sikkerhed for brugerne, som muligvis også er en af grundene til deres store succes. En af de store fordele ved Libertex sammenlignet med andre platforme er, at det fungerer både i browsere, på androidsystemer og via mac og iOS. Altså en handelsplatform der virker for alle enheder og som kan tages med hvor end du går, så hurtige og relevante handler kan foretages på det helt rette tidspunkt. 

Hvad er CFD nu og hvad skal det gøre godt for? 

Når du handler på Libertex, så vil du handle med CFD investeringer. CFD er en drivat, hvoraf dine aktiver er styret af den kurs og værdi som følger af disse. Det kan måske være en anelse komplekst at forstå, men i denne forbindelse betyder det, at der tegnes en usynlig kontrakt eller aftale med handelsplatformen Libertex. Her er der en handel med en margin der betyder, at du stiller din investering i sikkerhed for købet. Altså hvis du eksempelvis har 1000 enheder i din wallet på Libertex, så vil du kunne handle for eksempelvis 5000 enheder, da du stiller dine aktiver i sikring eller garanti for din handel. Det er den foretrukne måde at handle for de store investorer der gerne vil have store beløb i deres portefølje, men kan have mindre betydning for små private investeringer af mindre beløb. 

Der er mange fordele ved at anvende Libertex som handelsplatform 

Sammenlignet med andre online handelsplatforme, så har Libertex en lang række fordele, som kan være svære at finde samlet et andet sted. En af de særlige fordele er, at du kan indbetale selv små beløb til investeringer fra 20 euro. Det er vel at mærke efter første indbetaling der skal lyde på minimum 100 euro, altså hvad der er svarende til omkring 700 danske kroner. Her vil det være muligt for alle at være med, store og små investorer, private som professionelle. Det er en handelsplatform med en medfølgende app, som virker på alle enheder, både android og iOS eller i en browser på din pc. En af de grunde til, at Libertex er populær os mange er, at der er mulighed for at handle med mange forskellige aktiver. Der findes her mere end 250 forskellige investeringsmuligheder i kryptovalutaer og aktier eller indeks. En af de ting som særligt private og måske uerfarne investorer sætter en stor pris på er brugervenlighed og det er lige præcis hvad Libertex kan tilbyde. Her er platformen nem og overskuelig at finde rundt i, hurtig i en handel og har en formidabel kundeservice, hvis du spørger de brugere der allerede anvender handelsplatformen. 

Bliv investor med fiktive penge 

Libertex har den unikke funktion med en demomodel, at du kan blive investor og lege med fiktive penge på handelsplatformen. På demomodellen kan du ikke foretage hverken køb eller salg med reel valuta, men du kan se hvordan handelsplatformen fungerer og eventuelt også sætte dig ind i, hvordan det vil være at investere sine egne penge, følge med i udviklingen og se om du egner dig til at opnå en profit fra din fiktive portefølje. Det er et værktøj der anvendes at skoleelever såvel som nysgerrige kommende investorer, der gerne vil snue til investeringsmarkedet. Hvis du gerne vil lære at investere i rigtig kryptovaluta kan du klikke ind på Cryptoex.dk.

Konklusion på Libertex som handelsplatform 

Libertex er en handelsplatform som er populær blandt både nye og erfarne investorer. Det er præcis den enhed, at kunne tilgodese flere målgrupper der gør, at handelsplatformen er så vidt anvendt globalt set. Det er en handelsplatform der har eksisteret og levet med god vækst i mere end 20 år og den erfaring giver en stabilitet som kan være svær at finde hos de nye tilkomne af handelsplatforme. Som ny investor der skal foretage dine første investeringer, så kan du med god ro i maven vælge Libertex. Du vil nemt og med få klik kunne oprette en konto, få den verificeret og straks være klar til at indsætte det ønskede investeringsbeløb, endda med stor sikkerhed. Det er nemt at finde rundt på siden og du kan swipe mellem forskellige investeringsmuligheder, undersøge deres udvikling og vurdere deres eventuelle potentiale. Derudover er Libertex velkendt for erfarne investorer og også gerne flere professionelle investorer. Der er mange day traders der anvender Libertex af præcis den årsag, at der er mange investeringsmuligheder og at det er overskueligt, nemt og hurtigt at købe eller sælge aktiver på platformen. Der er her mulighed for at handle med CFD handler, hvilket er det der kan gøre den helt store forskel for de investorer som gerne vil lege med store beløb.